Референт за осигурување -Велес

За компанијата: Друштво за осигурување. Друштвото за неживотно осигурување УНИКА АД Скопје e дел од Австриската групација UNIQA INSURANCE GROUP, која е една од водечките осигурителни групации во Централна и Источна Европа. Групацијата... повеќе за компанијата »

Активни огласи од УНИКА ЛАЈФ АД Скопје:

Референт за осигурување во продажно место Ист Гејт Мол

Друштвото за осигурување УНИКА  АД Скопје има потреба од Референт за продажба  / администратор во експозитурата на Друштвото на ул.Моша Пијаде во градот Велес.

 

ОСНОВНИ ОДГОВОРНОСТИ

-комуникација со клиенти

-прием на странки

-работа во системот на продажба

-познавање на условите за осигурување и тарифите

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ

  • Високо образование (факултет за осигурување ке се смета за предност)
  • искуство во областа на осигурување ( ке се смета за предност)
  • познавање на англиски јазик
  • организациски вештини и тимска работа
  • познавање на работа со компјутери

Сите заинтересирани кандидати да го испратат своето CV на info@uniqa.mk најдоцна до 15.03.2023 година.

Сите апликации ќе бидат третирани со најстрога доверливост.

Апликациите на кандидатите кои не ги исполнуваат барањата нема да бидат разгледувани.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »