Вулканизер

 • Објавен пред 2 недели
 • ТТГ
 • Активен до 09.04.2021
 • Позиција: Занаетчија
 • Локација: Штип

Центар за гуми ТТГ ПитСтоп-Штип има потреба од ВУЛКАНИЗЕР со или без работно искуство .

НУДИМЕ

 • одлична плата,
 • осигурување,
 • бонуси,
 • К-15,
 • усовршување и напредување.

БАРАМЕ

 • чесност,
 • способност за индивидуална и тимска работа.

ИНФО на тел. 070/264-321