Офис Администратор

За компанијата: ПАВ МОТИВИ преку иновативни и сеопфатни услуги, Ви овозможува креирање на успешни работни односи, без оглед дали се работи за постојани или привремени работни позиции. Ние вистински ја разбираме важноста... повеќе за компанијата »

Активни огласи од ПАВ Мотиви:

Aсистент за продажба - "Rebecca" - Telecom data analyst

Мотиви Вработување за потребите на својoт клиент Буветекс, објавува оглас за:

ОФИС АДМИНИСТРАТОР

Опис на работни обврски и одговорности:

 • Евиденција, архивирање на документи и водење на општи административни работи,
 • Фактурирање и водење на наплата,
 • Набавки за потребите на канцеларијата,
 • Водење на евиденција на работно време за вработени.

Потребни квалификации и вештини:

 • Одлични комуникациски вештини
 • Познавање на Македонски и Англиски е задолжително
 • Вештини за преговарање и убедување
 • Аналитичко размислување и вештини за приоритизирање на задачите
 • Ориентираност кон резултати
 • Способност за тимска работа и негово управување
 • Познавање на пакетот MS Office
 • Релевантно искуство од најмалку 1 година во оддел за финансии ќе се смета за предност

НУДИМЕ:

 • Работно време 08.00-16.00ч
 • Почетна плата 25.000 нето, со можност за постепено зголемување според професионалните квалитети на кандидатот

Вашата биографија испратете ја на  [најави се за да го видиш е-маилот]  со назнака ОФИС АДМИНИСТРАТОР

 

Напомена: Со испраќање на пријавата, кандидатот дава согласност компанијата да ги обработува неговите лични податоци во постапката за селекција во склад со законот за заштита на лични податоци.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »