Овластен сметководител

 • Објавен пред една недела
 • b watch 1920
 • Активен до 23.01.2021
 • Позиција: Економист/сметководител/ревизор
 • Локација: Скопје

Активни огласи од b watch 1920:

Асистенти за продажба во Скопје

b watch 1920 како ценет и добро познат бренд за продажба на часовници и накит во Р.Македонија, има потреба од проширување на својот тим.

 

Потребни ни се кандидати на возраст од 25 до 35 години кои се докажани експерти во својата област и ги поседуваат неопходните вештини за успешно продолжување на својата кариера во нашиот искусен тим.

 

Краток опис на работните задачи и одговорности:

 • Работа со финансиски документи во согласност со законската регулатива.

 • Работа со плаќања, изработка на фактури и профактури.

 • Одржување на сметководствена евиденција и изготвување на финансиски извештаи, вклучително и месечни и годишни сметки.

 • Прием на роба, подготовка на ДДВ и платни списоци.

 • Усогласување на финансиските разлики со собирање и анализа на сметководствени информации.

 • Активно водење според моделот plan, do, review.

 

Потребни квалификации:

 

 • Сметководствена лиценца(задолжително)

 • Завршено високо образование – Економски Факултет – Финансии и Сметководство.

 • Задолжително работно искуство како лиценциран сметководител од минимум 2 години.

 • Одлично познавање на финансиското законодавство на Р. Македонија и меѓународните стандарди за финансиско известување.

 • Одлична вербална и писмена комуникација на англиски јазик

 • Одлично познавање на Office пакет (задолжително Excel и Word) и Интернет

 • Совесност, одговорност и самомотивираност

 • Одлични аналитички вештини

 

 

Потребна документација:

 • CV не постаро од 6 месеци.

 • Пријавено соодветно образование во агенцијата за вработување.

 • Останати сертификати од неформално образование би се сметале за предност.

   

 

Ние нудиме/ Вие добивате:

 • Мотивирачка и пријателска средина каде што вредностите и резултатите се важни.

 • Можност за работа со искусен тим за продажба и уникатна шанса да се научи од експерти во оваа област.

 • Средина која овозможува на своите вработени да растат паралелно со растот на b watch 1920.

 

Селекција на пријавените кандидати ќе се изврши од страна на тим експерти во просториите на b watch 1920.
Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг ќе бидат контактирани.

 

Ве покануваме доколку имате интерес и соодвествувате со опишаниот профил за позицијата и ги исполнувате горенаведените точки, испратете Ваша апликација со професионална биографија најдоцна до 20.01.2021 на [email protected] со назнака – За работна позиција “Овластен сметководител”.