Персонал за работа во Фотокопир - Книжара

За компанијата: Либрос Копи е компанија која е присутна на нашиот пазар повеќе од 20години со Печатење на Книги,Скрипти и продажба на книжарски материјали и канцеларски прибор. повеќе за компанијата »

Бараме ПЕРСОНАЛ за Работа во ФОТОКОПИР - КНИЖАРА (Скопје)

Со/без работно искуство,

👉 Две Лица на опрделено раб време

👉 Две Лица на неопределен раб време

Сите заинтересирани кандидати можат да испратат cv на емаил: [најави се за да го видиш е-маилот]

тел 023112 056

тел 071 216 380 Далибор Михајловиќ

Обезбедуваме: 

👉 Редовни месечни примања, 

👉 пријатна атмосфера,

* Сите кандидати ќе бидат исконтактирани
* Сите апликации се третираат со доверливост

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »