Административен работник

  • Објавен на 8.2017
  • Аверс Компани
  • Активен до 05.08.2017
  • Позиција: Административен работник
  • Локација: Скопје
  • Телефон: 02/2581-114

Оглас за работно место Административен работник. Потребно е искуство во административно работење и добро познавање на Ексел и Ворд. Вкличена обука во специјализиран софтвер за финансиско и сметководствено работење. Кандидатите треба да поседуваат возачка дозвола. Повеќе информации за компанијата на www.avers.mk   Контакт и CV на адреса:  [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »