Машински инженер

За компанијата: Гео Гас е основана 2011 година како приватна фирма за производство на минерален гас CO₂ и разновидни продукти од него. Локацијата на природниот извор, а воедно и нашиот производствен погон, се наоѓаат... повеќе за компанијата »

ГЕО ГАС ДООЕЛ Скопје е компанија која се занимава со производство, дистрибуција и продажба на минерален гас CO2 .Поради зголемениот обем на работа, објавува оглас за следнава работна позиција:

Машински инженер

Ако сакате да станете дел од тимот, а притоа сте динамична и одговорна личност и барате стабилност и долгорочна кариера и технолошки предизвици, со задоволство ве повикуваме да се пријавите на нашиот оглас за вработување.   

Потребни квалификации:

 • Завршено високо образование - Машински факултет
 • Претходно работно искуство во областа ќе се смета за предност,
 • Задолжително одлично познавање на  MS Office пакетот и компјутерски програми и апликации
 • Одлично познавање на англиски јазик вербален и пишуван
 • Поседување на возачка дозвола Б категорија (активен возач),
 • Флексибилност за работа на терен,
 • Желба за учење на нови технички решенија и новини од областа на гасарството, опрема под притисок и заварување.
 • Позитивен однос кон промени.
 •  Професионален и позитивен однос, одговорност и лојалност
 • Читање на техничка документација (технички цртежи и технологии)
 • Способност за самостојна и тимска работа

Работни обврски:

 • Одговорен за процесот на производство
 • Поддршка на тимот за производство
 • Одговорно лице за контакт за решавање на проблеми поврзани со процесот на производство
 • Постојано следење на производствениот процес и соодветно и навремено реагирање,
 • Подготовка и ракување со машините и комплетната опрема за производство,
 • Логистика и  пратење на полни и празни (амбалажи) садови под притисок
 • Води редовна евиденција на произведени и продадени  количини 
 • Техничка поддршка на секторот за продажба
 • Грижа за квалитет на производ према правила на систем за квалитетно работење.
 • Водење на документација согласно пропишани стандарди,
 • Подготовка на документи за испорака и прием,
 • Организација, контрола и целокупно управување со работата на тимот за технички операции
 • Одговорен за калибрација и сервисирање на производната линија  и водење евиденција за истите
 • Учество во процесот на набавка на потребни материјали за процесот на производство

Компанијата нуди:

 • Редовни атрактивни месечни примања по договори други бенефиции,
 • Платени сите задолжителни додатоци и надоместоци според закон
 • Одлични услови за работа во тим,
 • Можност за личен професионален развој
 • Работен однос на определено работно време од 3 месеци, (период на докажување на способност).  со можност за продолжување и преминување во стален работен однос на неопределено работно време.

Сите апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани.

Испратете го Ваашето (CV) кратка биографија на:  d.markovski@geogas.mk

Во согласност со законот за заштита на лични податоци, со самото испраќање на Вашето СV се согласувате Вашите податоци да бидат чувани во база и обработувани за намена за сегашно или идно вработување од страна на Гео Гас ДООЕЛ Скопје.

Напомена: Доколку не сте согласни со тоа , можете да ја повлечете во секое време согласноста  за обработка на лични податоци преку испраќање на известување на елекртонската пошта: [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »