Тим лидер

 • Објавен пред 10 месеци
 • ПРОМО
 • Активен до 14.10.2017
 • Позиција: Останато
 • Локација: Охрид

ФИРМА во развој во моментот бара кандидати за да го зајкне одделот за продажба. Ако сакате да работите во динамична меѓународна средина и сакате да станете дел од нашиот успешен тим, пријавете се за следната позиција:

                    ТИМ ЛИДЕР

АПЛИЦИРАЈТЕ НА ОВАА ПОЗИЦИЈА ЗА РАБОТА ДОКОЛКУ:

 • ИМАТЕ ЛИДЕРСКИ СПОСОБНОСТИ, умеете да ги мотивирате луѓето околу Вас и да ги водите кон целта;
 • Сакате да градите кариера во НАЈБРЗОРАСТЕЧКАТА КОМПАНИЈА ЗА марке тинг и продажба во Македонија
 • Сакате Вашата плата да има континуиран раст
 • Се сметате себеси за комуникативни, амбициозни,  истрајни, желни за постојана надградба и усовршување

 

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ:

 • Предност е  работно искуство во  продажба
 • Познавање на албански јазик 
 • Постојано место на живеење: Охрид или Струга
 • Возачка дозвола Б-категорија

Јавете се на телефон 070 293 178  од 11 - 15 часот или пратете кратка биографија преку полето АЛИЦИРАЈ!

КЛИКНИ