Сервисер за аналитички лабораториски инструменти

 • Објавен пред 11 месеци
 • Фарма Трејд ДООЕЛ
 • Активен до 14.01.2018
 • Позиција: Инженер
 • Локација: Скопје

Фарма Трејд ДООЕЛ – Авторизиран дистрибутер на Shimadzu Corporation - Japan) , објавува оглас за вработување на:

 

Сервисер за аналитички лабораториски инструменти

 

Потребни квалификации:

 • Високо образование (хемиски инженер – применета насока, електро инженер, машински инженер),
 • Активно познавање на англиски јазик на високо техничко ниво,
 • Положен возачки испит (Б категорија),
 • Работно искуство не е потребно но ќе се смета за предност.

 

Опис на работното место:

 • Сервис и тековно одржување на високо софистицирани аналитички инструменти од областа на гасна хроматографија, течна хроматографија и спектроскопија),
 • Инсталација на аналитички инструменти,
 • Иницијална обука за користење на инструментите.

 

Соодветниот кандидат треба да ги поседува следните каракеристики:

 • Способност за организирана тимска работа,
 • Способност за континуирано учење и надградба на знаењата од дадената област,
 • Високо ниво на самостојност во извршувањето на работните обврски за кои е обучен  и ориентираност кон решавање на тековни проблеми во врска со работата,
 • Педантност и прецизност  во работата и внимателност во водење на детална евиденција за сработеното,
 • Добар однос кон корисници,
 • Подготвеност за теренска работа во Скопје и низ Р.Македонија.

 

Соодветните кандидати ќе бидат повикани на интервју и тестирање на декларираните способности.

 

Работно време:

08-16 часот, од понеделник до петок

Сите заинтересирани кандидати да достават детално CV со фотографија на следнава е-mail адреса: finansii@farmatrejd.com.mk

КЛИКНИ