Раководител во производство на опрема за вентилација и климатизација

 • Објавен пред 11 месеци
 • ОЗОН
 • Активен до 22.08.2017
 • Позиција: Инженер
 • Локација: Скопје

(преземи го огласот како PDF)

Озон објавува оглас за инженер на работна позиција

Раководител во производство на опрема за вентилација и климатизација

Кандидатите треба да ги исполнуваат следниве услови:

 • Завршено ВСС
 • Работно искуство во областа на конструирање и дизајн на производи и опрема.

Останати вештини:

 • самоиницијативност,
 • идеи,
 • лојалност,
 • посветеност,
 • почитување и завршување на задачите во зададените рокови

Предходни работни искуства во компании од производен карактер ќе се сметаат како голема предност
Вашето CV испратете го на: vrabotuvanje@ozon.com.mk

На одбраните кандидати Озон им нуди можност за стално вработување, сигурна плата и други можности за развој.

Само селектирани кандидати кои ќе ги исполнуваат горенаведените услови ќе бидат контактирани

КЛИКНИ