Администратор во магацин

Активни огласи од Дони фруитс Дооел:

Возач со Ц категорија

Со цел проширување на тимот за логистика распишува оглас за вработување на:

 

Администратор во магацин

Со место на вршење на работните задачи во Скопје – 1 позиција

 

Потребно образование, работно искуство, квалификации и вештини: 

·         ССС;

·         Најмалку една година искуство во администрација, искуство во работа во делот на логистика ќе се смета за предност;

·         Познавање на англиски јазик (усна и писмена комуникација), напредно ниво на работа со компјутер (Microsoft office)

·         Познавање на Pantheon ке се смета како предност

 

Одговорности и работни задачи:

·         Изготвување на целокупната документација околу трговската стока во магацинот

·         Евидентирање, класирање и раздолжување документи во магацинот

·         Грижа за навремена достава на документите до архива, финансии и други сектори

·         Примање нарачки од продажни единици. 

·         Подготовка на целокупната документација за излез на трговска стока (Фактурирање). 

·         Контрола на нарачката и известување до координаторот за продажба. 

·         Комуникација со раководителот на смена во складиште. 

·         Учество при реализација на попис на трговската стока во магацин

·         Водење евиденција за примената и издадената роба во системот на друштвото

Контакт тел 070/303-577

e-mail [најави се за да го видиш е-маилот]

 

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »