Аниматор

  • Објавен пред 2 недели
  • Киносенс
  • Активен до 17.06.2021
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Киносенс има потреба да го дополни својот тим за позиција Аниматор во Игротека PlayGround во трговскиот центар Веро Џамбо-Скопје.

За предност ќе се смета вашата желба за работа, шармот, ведриот и позитивен пристап со деца.

Испратете кратка биографија на емаил: [email protected]
Подетални информации може да добиете на www.7d.mk