Административен работник

За компанијата: Креди ЈЕС е финансиско друшто кое нуди решенија за микрокредитирање на физички лица со износ на кредити од 3000 до 90 000 денари. Креди ЈЕС ви нуди брзи и поволни потрошувачки кредити со флексибилни рати... повеќе за компанијата »
  • Објавен пред 10 месеци
  • Credi Yes Skopje
  • Активен до 03.10.2023
  • Позиција: Административен работник
  • Локација: Скопје
  • Веб: crediyes.mk
  • Facebook: crediyes.mk

Credi Yes е нова, современа брзорастечка компанија во областа на микрокредитирање на физички лица во Македонија. Потребен ни е Административен работник.
 

Квалификации:

• ССС минимум

• Без или со работно искуство 

Напредно познавање на работа со компјутер и одлични вештини за Microsoft Office пакетот (Excel, Word, PowerPoint, Outlook)

• Висока работна етика, одговорност и организациски способности

 

Одговорности:

• Одговорност за набавка на канцелариски материјал и други производи што се консумираат на дневна основа

• Препис на документи со помош на компјутер

• Административнa и организациона поддршка

• Внесување на податоци во нашиот сопствен систем 

• Подготовка на документација за сметководство

• Соработка со надлежни институции и поднесување соодветна документација

 

Доколку сакате да бидете дел од нашата компанија, Ве молиме испратете ни детално CV со назнака Административен работник на нашата е-маил адреса  [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »