Оператори за уплатно место во Охрид

За компанијата: GOLD Slot Club ви нуди најголем број на џек-пот добивки со најбрзо полнење. Ги содржат најновите типови апарати на Merkur, IGT, EGT, Casino Tehnology, Aristocrat, Novomatic и Apex, а во нив ќе ги најдете... повеќе за компанијата »
  • Објавен пред 2 месеци
  • Клуб Слот 77
  • Активен до 09.10.2021
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Охрид

Потребни Квалификации

  • Завршено ССС или ВСС
  • Познавање на Англиски јазик
  • Познавање на работа со компјутер

Одговорна чесна посветена личност способна за индивидуална и тимска работа со развиени комуникациски вештини.

Заинтересираните кандидати потребно е да достават CV на следната Е-маил адреса :  [најави се за да го видиш е-маилот] со назнака за -Оператор за уплатно место во Охрид