Агент за грижа на корисници

  • Објавен пред 3 месеци
  • Premium Support DOO
  • Активен до 14.06.2019
  • Позиција: Административен работник
  • Локација: Скопје

Претставништво на светска реномирана компанија бара Агенти за грижа на корисници, за работа во call center.

Опис на задачите:

• Одговарање на дојдовни повици и е-маил прашања/барањеа од корисници и обезбедување на потребни информации

• Поддршка и помош во решавање на барањата на корисниците

 

Потребни квалификации:

• Течно говерење на албански и македонски јазик

• Динамични лица насочени кон остварување резултати

• Самоиницијативност при извршување на работни задачи

• Искуство и познавање на Microsoft Office (Outlook, Word и Excel)

• Тимски играч кој се стреми кон заеднички цели

• Способност да комуницира јасно и професионално при телефонска конверзација

• Предност имаат кандидати кои познаваат и еден од јазиците: англиски/германски/турски/италијански/шпански,

• Претходно искуство не е потребно

 

Нашата понуда:

• Одлични услови за работа во строгиот центар на градот,

• Редовни примања од 18.000 денари,

• Работа во 2 или 3 смени согласно претходен договор,

• Флексибилно работно време во текот на денот и неделата,

• Платена обука,

• Можност за напредување и кариера,

Доколку сметате дека ги исполнувате горенаведените услови, Ве охрабруваме Вашата професионална биографија да ја испратите на: contact@premiumsupport.eu.

КЛИКНИ