Сметководител

  • Објавен пред 6 месеци
  • Икона
  • Активен до 23.01.2020
  • Позиција: Административен работник
  • Локација: Скопје

Издавачка куќа Хероес бара сметководител:

• Лиценца за овластен сметководител 
• Работно искуство
• Основно познавање на англиски јазик
• Познавање на работа со компјутер, MS Office пакетот и сметководствени програми 
• Искуство во изготвување на завршна пресметка
 

Одговорности и задачи:
• Книжење на влезни и излезни фактури
• Пресметка на плата, ДДВ пријави, изготвување на завршна сметка
• Водење на финансиско сметководство
• Работа со документи, работа со MS Office
• Следење на законски регулативи и сметководствени страндарди
• Водење на материјално сметководство


Личен профил:
• Трудољубивост, совесност и предаденост во работата 
• Комуникативност, љубезност, точност
• Одлични комуникациски способности
• Лојалност, иницијативност и позитивен став
 

КЛИКНИ