Техничар за IT и мрежна опрема

За компанијата: Предизвиците во областа на човечките ресурси не се само наша секојдневна работа, туку се и наша страст. Нашето знаење и експертиза ни дозволуваат да имаме уникатен пристап кон секоја задача. Нашите клиенти... повеќе за компанијата »

Спорт-Лаиф Трејд ДОО e компанија која работи на пазарот на игри на среќа подолго од 20 години. Деловната политика на компанијата се заснова на современи деловни принципи. Во текот на изминатите години станавме еден од водечките организатори во областа на игри на среќа и спортските обложувалници.

                                               За своите потреби Спорт Лаиф вработува на позиција:

                                                          ТЕХНИЧАР ЗА IT И МРЕЖНА ОПРЕМА

РАБОТНИ ЗАДАЧИ:

 • Врши одржување и поправка на компјутери, печатари, фискални апарати и друга компјутерска опрема
 • Врши конфигурација и инсталација на активна и пасивна мрежна опрема
 • Конфигурира рутери
 • Монтира компјутерска опрема
 • Врши монтирање на Android box / Rasberi Pi
 • Нуди техничка поддршка на објектите
 • Врши инсталација на IT мрежна опрема и SATV
 • Го контролира функционирањето на опремата
 • Врши лемење
 • Работи со компјутерски мрежи и нивно каблирање
 • Други задачи по барање на раководител за изведба и одржување

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ И ВЕШТИНИ:

Основни:

 • Средно образование IV степен
 • Активно познавање на компјутери и опрема (хардвер и софтвер, електроника, конектори,телевизија, автоматика, термални принтери, валидатори)
 • Возачка дозвола Б категорија

Пожелни:

 • Високо образование од областа на информатички системи
 • Работно искуство минимум 3 години на иста или слична позиција
 • Сертификати и обуки од областа

РАБОТНИ УСЛОВИ:

-Работа на терен

Доколку сакате да бидете дел од нашиот тим, испратете го вашето CV на [email protected] 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »