Градежен Инженер

За компанијата: La Piz powered by Darvage е врвна компанија посветена на квалитетна градба на современи станбено-деловни објекти, кои ги задоволуваат потребите на современото домување и задоволство на клиентите. Ние како... повеќе за компанијата »
  • Објавен пред една недела
  • Дарваге ДООЕЛ
  • Активен до 30.03.2023
  • Позиција: Инженер и технолог
  • Локација: Скопје
  • Веб: lapiz.mk/

(преземи го огласот како PDF)

 

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »