АДМИНИСТРАТИВЕН РАБОТНИК

 • Објавен пред 5 месеци
 • Klever-Mk
 • Активен до 27.03.2019
 • Позиција: Административен работник
 • Локација: Скопје

Активни огласи од Klever-Mk:

Дистрибутер/магационер

Одговорности и задачи:

 • Подготовка на фактури и документи за сметководство
 • Подготовка на договори и архивирање, 
 • Следење на компаниските правила и процедури
 • Прием и проследување на повици, прием на нарачки

 

Потребни квалификации:

 • ССС
 • Претходно искуство на иста или слична позиција ке се смета за предност
 • Познавање на англиски јазик
 • Способност за самостојна и тимска работа
 • Работа на компјутер (MS Office)
КЛИКНИ