Magacioner

  • Објавен пред 7 месеци
  • Бими Компани
  • Активен до 10.08.2018
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје


Фирмата Бими Компани  од Скопје,која работи со трговија за греење,водовод и климатизација   има потреба од   -магацински работник.

 Основни обврски:

-Прием на роба и подредување на истата во магацинот,

-Следење на состојба на роба во магацин и навремена допуна на истата.

-Спремање на роба за клиенти,

-превоз и набавка на роба од дистрибутери

 Кандидатот треба да поседува:Задолжително поседување возачка дозвола Б кат.-уредно возачко досие ,Физичка способност за кревање на пакети, Способност за индивидуална и тимска работа, Организациона способност.Познавање работа  на  комјутери (MS office) Лични особини:одговорност, чесност, посветеност. Доколку сте заинтересирани испратете ваше кратко CV на e-mail bimi@t-home.mk

КЛИКНИ