Кaсиерка/аниматор - Тетово

  • Објавен пред 12 месеци
  • Киносенс
  • Активен до 17.11.2017
  • Позиција: Останато
  • Локација: Тетово

Киносенс 7D Cinema, кое се наоѓа во склоп на новиот трговски центар "Палма Мол" во Тетово има потреба од една девојка (до 30 години) за работа, за полно работно време (40 часови неделно) на работна позиција:

Касиерка/аниматор

Сите заинтерисирани може да испратите CV со ваша лична фотографија на мејл: tetovo@kinosens.com -со назнака CV, или да го доставите во печатена форма во самото кино, најдоцна до 17.11.2017.

***Напомена: Доставените CV-a кои ќе бидат без лична фотографија или нецелосно напишани нема да се земат во предвид.

КЛИКНИ