Овластен сметководител, помошник сметководител,правник приправник технички секретар

  • Објавен пред 2 недели
  • Бауер Инвест Гроуп
  • Активен до 23.10.2020
  • Позиција: Административен работник
  • Локација: Скопје

Бауер Инвест Гроуп е странска компанија во областа на фармацијата и нуди можности за усовршување на професионален план.Тимот од професионалци секогаш е спремен во пријатна и работна атмосфера да се вклучи во професионална соработка со вработените се со цел постигнување на подобар успех во компанијата. Фирмата во моментов има потреба од стедните работнои позиции

ОВЛАСТЕН СМЕТКОВОДИТЕЛ ( со лиценца ) за подготовка и поднесување на ДДВ пријави, завршни сметки и сметководствени книжења,комуникација со УЈП и други институции кои се потребни за потребите на фирмата

- ПОМОШНИК СМЕТКОВОДИТЕЛ ( ажурирања и евиденција на влезни и излезни фактури, книжења и други поврзани активности кои ќе бидат во координација со овластениот сметководител ) 

- ПРАВНИК/ПРИПРАВНИК ( подготовка на договори, одлуки,следење на целокупната правна документација на фирмата)

-ТЕХНИЧКИ СЕКРЕТАР ( архивирање на целокупната документација за фирмета, распределба на пошта,водење на дневна агенда на генералниот директор,набавки за потребите на фирмата, превземање на повици ) 

На кандидатите им нудиме пријатна работна атмосфера.

Работно време од 8.00-16.00 од понеделник до петок

Плата  од 20.000 до 60.000 во зависност на искуството 

 

КЛИКНИ