Референти за продажба (комерцијалисти)

 • Објавен пред 2 недели
 • Лекс-Електрик
 • Активен до 20.10.2021
 • Позиција: Дистрибутер/комерцијалист/набавки
 • Локација: Скопје

Квалификации и личен профил :

 • електро инженер/електро техничар
 • познавање на англиски јазик
 • возачка дозвола Б категорија
 • вреден, исполнителен, динамичен
 • познавање на автоматика, расвета и останати електро материјали
 • работа во AutoCAD
 • претходно работно искуство во иста дејност
 • амбициозна личност, насочена кон резултати
 • одговорна и комуникативна
 • самоиницијативност и тимски дух

Сите заинтересирани лица да испратат CV на [најави се за да го видиш е-маилот]