професори по статистика, статика, сметковдство, физика и математика

 • Објавен пред 11 месеци
 • Да Научиме ДООЕЛ
 • Активен до 16.11.2017
 • Позиција: Обрзазовен кадар
 • Локација: Скопје

Eдукативниот центар "Да Научиме" има потреба од наставен кадар по:

 • Статистика,
 • Статика,
 • Математика,
 • Сметководство,
 • Физика, и
 • Хемија.

Заинтересираните кандидати можат да испратат свое портфолио на danaucime@gmail.com или да добијат дополнителени информации на 071-638997

КЛИКНИ