Сметководител / Администратор

 • Објавен пред 5 месеци
 • ДЕНМАК ДОО
 • Активен до 20.05.2017
 • Позиција: Административен работник
 • Локација: Скопје

Сметководител / Администратор

Фирмата ДЕНМАК ДОО од Скопје лоцирана во индустриска зона Визбегово бара сметководител /администратор (може и без лиценца) на неопределено време (првиот месец само на определено време за да се утврди способноста на кандидатот). Фирмата е веќе етаблирана на пазарот и нуди можност за разумна почетна плата со можност за покачување во период од 6 и 12 месеци.

Активно познавање на сметковод. прописи, правни нормативи

 • Одлично владеење на MS Office, напредно MS Excel–задолжително
 • Искуство со LUKA 2010 софтвер  
 • Финансиско и материјално книговодство
 • Извештаи, анализа на должничко-доверителски односи
 • Англиски (пишан/говорен)+јазици од регион
 • Следење законски регулативи, сметковод .стандарди

Aдминистративно, архивско и канцелариско работење

Исклучителни комуникациски (писмени и усмени) вештини

Возачка дозвола Б, активен возач СОПСТВЕН ПРЕВОЗ до ВИЗБЕГОВО

 

Доставете биографија+писмо за намери 

на  zlatko@denmak.com.mk    denis@denmak.com.mk

(без телефонски јавувања)

КЛИКНИ