Оператор на уплатно место - Скопје

Плата од 27.500 ден. до 35.000 ден.

(преземи го огласот како слика)

MaxBet постои 20+ години и има над 3000 вработени во 4 земји. MaxBet е компанија која постојано расте, развива нови стратегии, ги поврзува интересите, бара предизвици, го проширува и го обликува бизнисот. Ние ги следиме најновите случувања од областа на спортот и спортското обложување. Вработените се нашиот двигател бидејќи тие ја спроведуваат нашата мисија и претставуваат наша најголема вредност. Објавуваме оглас за позиција:

ОПЕРАТОР НА УПЛАТНО МЕСТО - Локација: Скопје

Нудиме:

 • 15.000 денари за препорака на пријател за работа
 • Слободен ден за роденден
 • Редовна заработка
 • Бонуси од таргет
 • Платени ноќни часови, 
 • Платена работа за празник и викенд
 • Летен, зимски и пролетен одмор
 • Регрес
 • Минат труд

  Должности:

 • Комуникација и давање информации на играчите
 • Уплата и исплата на тикети (услуги, игри, бонуси, начин на играње)
 • Принтање резултати на дневни понуди
 • Грижа за безбедноста на паричните средства
 • Работа во 2 смени

  Услови:

 • Завршено средно образование
 • Основно познавање на работа со компјутер
 • Интерес за спорт и познавање на областа

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »