Продавач/ка за авто делови

ПРО-ЦИТ д.о.о. Скопје, Друштво од областа на трговија со автомобилски резервни делови распишува,

ОГЛАС за слободни работни места:

ПРОДАВАЧ ЗА АВТО ДЕЛОВИ

Задачи и одговорности:

 • Услужување на купувачи и продажба на автомобилски резервни делови
 • Изработка на потребна документација, работа со документи и работа на програм за материјално работење

Потребни квалификации:

 • Работно искуство од областа на автоиндустрија (продажба-дистрибуција резервни делови) се зема како предност
 • Предност познавање на деловен софтвер SSB ERP и магацинското работење (WMS)
 • Одлично познавање на MS OFFICE пакет, интернет, e-mail комуникација
 • Возачка дозвола Б-категорија – активен возач

Очекувани вештини и способности:

 • Одговорна личност, со високо развиени организациски способности
 • Самоиницијативност при извршување на работните задачи
 • Способност за тимска работа
 • Способност за работа под притисок и на кратки рокови

Ви нудиме:

 • Почетна месечна нето плата во висина од 25.000 ден. (во зависност од претходно работно искуство на кандидатот на иста или слична работна позиција)
 • Додатоци на плата по основ на: минат труд, прекувремена работа и други, согласно законските прописи;
 • Исплата на регрес за годишен одмор; 
 • Можност за напредување во работата и награди/бонуси за работна успешност и посветено извршување на работните задачи;

Испратете CV со слика на [најави се за да го видиш е-маилот] со назнака “за оглас Продавач“ и Мотивационо писмо.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »