Drone Operator

За компанијата: Бехтел со партнерот ENKA се избрани од Владата на Северна Македонија да изградат два нови автопати во земјата. Првиот, познат како коридор 8, е рута исток-запад што ги поврзува Јадранското Море и Црното... повеќе за компанијата »

Активни огласи од Bechtel Enka Corridor 8 and Corridor 10d Motorway:

Civil Engineer(License Category A)

(преземи го огласот како PDF)

Бехтел со партнерот ENKA се избрани од Владата на Северна Македонија да изградат два нови автопати во земјата. Првиот, познат како коридор 8, е рута исток-запад што ги поврзува Јадранското Море и Црното Море преку Албанија, Северна Македонија и Бугарија. Вториот, познат како коридор 10 е клучна компонента на Паневропскиот транспортен коридор 10, кој ги поврзува Австрија, Унгарија, Словенија, Хрватска, Србија, Бугарија, Северна Македонија и Грција. Новите автопатишта ќе бидат вкупно 110 километри (68 милји).

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »