Специјалист по Дигитален Маркетинг

За компанијата: СИГМА-СБ - компанија за развој и имплементација на деловен софтвер и хардверски решенија, производител на еден од најпрестижните домашни софтвери за целосно управување со работењето иунапредување на севкупните процеси во компаниите, SSB ERP повеќе за компанијата »
  • Објавен пред една недела
  • Сигма СБ ДООЕЛ
  • Активен до 02.12.2021
  • Позиција: Маркетинг
  • Локација: Скопје

(преземи го огласот како PDF)