ПОМОШНИЦИ ВО САЛОНИТЕ НА А1 МАКЕДОНИЈА - КИЧЕВО

  • Објавен пред 7 месеци
  • Мотиви
  • Активен до 21.02.2020
  • Позиција: Останато
  • Локација: Кичево

Мотиви бара кандидати за повремено ангажирање на работната позиција:

Помошници во салоните на А1 Македонија за:​

Кичево

Одговорности и задачи:

  • Постапување по кориснички барања,
  • Работни денови пон-пет (4 часа дневно).

Потребни услови за работа:

  • Желба за работа со корисници,
  • Одлични комуникациски и презентациски способности,
  • Работа со компјутери (MS Office).

Ве молиме испратете ја Вашата кратка биографија на: kariera@motivi.mk најдоцна до 21.02.2020.

Ќе бидат контактирани само кандидатите кои ги исполнуваат горе наведените барања.

КЛИКНИ