Оператор за уплатно место во Кичево

За компанијата: GOLD Slot Club ви нуди најголем број на џек-пот добивки со најбрзо полнење. Ги содржат најновите типови апарати на Merkur, IGT, EGT, Casino Tehnology, Aristocrat, Novomatic и Apex, а во нив ќе ги најдете... повеќе за компанијата »
  • Објавен пред 3 дена
  • Клуб Слот 77
  • Активен до 29.09.2021
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Кичево

Потребни Квалификации

  • Завршено ССС или ВСС
  • Познавање на Англиски јазик
  • Познавање на работа со компјутер
  • Одговорна чесна посветена личност способна за индивидуална и тимска работа со развиени комуникациски вештини.

Заинтересираните кандидати потребно е да достават CV на следната Е-маил адреса : [email protected] со назнака ОПЕРАТОРИ ЗА УПЛАТНО МЕСТО ВО КИЧЕВО