Електротехничар/сервисер

 • Објавен пред една недела
 • ТДППУ Мастерком ДООЕЛ
 • Активен до 06.03.2021
 • Позиција: Електроника и телекомуникации
 • Локација: Скопје

Фирма од Скопје има потреба од вработување на Електротехничар/сервисер, за изведба на системи за слаба струја што вклучува изведба кабелски( мрежни и телефонски) инсталации, монтажа на опремата и пуштање во работа на истата (системите за слаба струја опфаќаат сервисирање/одржување на комјутерски системи, принтери, фотокопири системи за видео надзор, системи за контролиран пристап и работно време, интеграција во софтвер/и за надзор и управување на истите,.....)

Потребно Образование: Електротехника/ССС или повисока

Работно искуство:  Пожелно искуство во слична дејност.

Потребни дополнителни вештини:

 • Возачка дозвола Б категорија
 • Подготвеност  за тимска работа под притисок на зададени рокови
 • Предност е познавање и на работи поврзани со инсталации и системи.
 • Познавање на англиски јазик 

Фирмата нуди:

 • Континуирано усовршување во сите области (стручни, индивидулни,..)
 • Соодветна финансиска компензација
 • Динамична и интересна тимска работна средина

Кратка биографија и мотивациско писмо доставете на: [email protected]