Раководител – Електроинжeнер

Активни огласи од ДМТШ Дени Интернационал:

ВОЗАЧИ - КАСИЕР/ПУМПАШ

ДС Сервис во н.Илинден има потреба од вработување на Раководител – Електроинжeнер со искуство на електрична инсталација во станбени згради.

Услови кои треба кандидатите да ги исполнуваат се:

  • Високо образование – Електро-технички факултет,
  • Задолжително познавање на работа со компјутери,
  • Познавање на Англиски јазик,
  • Способност за тимска работа,

Заинтересираните кандидати своите податоци да ги испратат на e-mail  ljubica.aleksovska@dsservice.mk

 

КЛИКНИ