Градежен инжинер

 • Објавен пред една недела
 • ЛАБИНО ТРЕЈД
 • Активен до 22.10.2021
 • Позиција: Инженер
 • Локација: Скопје

Активни огласи од ЛАБИНО ТРЕЈД:

Градежен техничар

(преземи го огласот како слика)

Бараме дип.градежен инженер 

Од идниот кандидат бараме:

 • Валидна возачка дозвола – Б категорија
 • Прецизност, точност, ефикасност
 •  Одлични организациски и комуникациски способности, управување со луѓе
 •  Искреност, отвореност, однесување со почит, насоченост кон постигнување на исклучителни резултати, тимски играч, лојалност, склоност кон учење и отвореност кон нови искуства и знаење во градежништвото .
 • Добро да ги владее Microsoft Office (Word , Excel) , AutoCAD.

Работни задачи

 • Раководење, обезбедување и координирање на проекти и усогласување, контрола и синхронизација на сите фази на изведба.

 • Во текот на извршувањето на договорените работи контактира со инвеститорот, надзорните органи, подизведувачите и државни органи и презема соодветни активности во зависност од природата на укажаните потреби

 • Надгледување на развојот на проектот и да им даде насоки кога е потребно

 • Оценка на напредокот и подготвување на детални извештаи за Управителот и Инвеститорот.

 • Обезбедување на придржување кон сите здравствени и безбедносни стандарди.

 • Познавање  на  оперативни  практики  на  градење  и  следење  на  стандардите  и нивните промени.

 • Оперативни и административни обврски врзани за тековното работење

  Се молат кандидатите да пратат кратка биографија (CV) на [најави се за да го видиш е-маилот]