Оператор за финална доработка на готов производ (м/ж)

 • Објавен пред 2 недели
 • Мотиви
 • Активен до 04.12.2020
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

ПАВ МОТИВИ за нивен клиент странска компанија за производство во Бунарџик бара:

Оператор за финална доработка на готов производ (м/ж)

Главни задачи и одговорности:

 • Производство на автомобилски делови во количина и квалитет, согласно работните инструкции                                                     
 • Редовна контрола при производство на производот согласно описот на работно место и спецификацијата на производот
 • Прво ниво на одржување на линијата
 • Пополнување на документи за следење и контрола на процесот на производство, врзани за работното место
 • Почитување и имплементација на правилата за безбедност при работа
 • Почитување и имплементација на правилата кои се однесуваат на селективно отстранување на отпадот
 • Почитување и имплементација на правилата и политиката на компанијата

 

Потребни квалификации:

 • Завршено средно образование
 • Основно познавање на Англиски јазик и компјутери
 • Препорачливо работа во производна фабрика
 • Способност за самостојна и тимска работа
 • Прецизност и работливост

 

      Ние ви нудиме:

 • Можност за работа во глобална организација
 • Личен раст и кариерен развој
 • Постојано учење
 • Амбициозна работна атмосфера каде можете да ги споделите Вашите идеи
 • Организиран транспорт и храна за вработените
 • Социјални активности и програми
 • Работно време: во три смени

 

Доколку сте заинтересирани за позицијата, Ве молиме да се пријавите со поднесување на Ваша биографија (CV) до kariera@motivi.mk  во предметот на пораката наведете ја позицијата за која аплицирате.

КЛИКНИ