Машински инженери

За компанијата: Hi-Tech Corp. е водечки Европски производител на електронски печатени плочки специјализирани за брзо производство на прототипи и мали и средни волуменски серии на цврсти, флексибилни и крути-флексибилни... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред една недела
 • Hi-Tech Corporation
 • Активен до 22.10.2021
 • Позиција: Инженер
 • Локација: Скопје

Hi-Tech Corp.

е водечки Европски производител на eлектронски печатени плочки компанија која постои 40 години, со повеќе од 220 вработени, од кои над 100 се дипломирани инженери и извезува 100% од своето производство на странски пазари, опслужувајќи широк спектар на индустрии (Bosch, Siemens, Apple, Continental)

Hi-tech Corp. објавува

К О Н К У Р С

за вработување на повеќе лица на позициите:

1. Оператор за CNC машина во машинска алатница

Потребни квалификации: 

 1. машински инженер
 2. работно искуство на ЦНЦ машина, струг или фрез машина
 3. познавање на англиски јазик и работа со компјутери

Кандидатите треба да ги исполнуваат и следните услови:

 • Способност за следење на континуирани обуки, да се дисциплинирани, одговорни и посветени на работата
 • Познавање на англиски јазик и работа со компјутери

Компанијата обезбедува:

 • Организиран превоз од и до работното место
 • Обуки за позициите оператори и процес инженери
 • Склучување на договор за работа


Кандидатите кои ги исполнуваат условите можат најдоцна до 20.10.21

да достават кратка биографија – CV на е-маил: [најави се за да го видиш е-маилот] .

Ќе бидат разгледани само оние апликации кои содржат комплетни информации

(адреса, телефон и датум на раѓање, фотографија, назив на фирмите и период во кој е стекнато претходното работно искуство, итн.) и скенирано уверение за завршено образование.

Само апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани.