Финансиско и благајничко работење

За компанијата: ЕКО ЛОГИСТИК СЕРВИС ДООЕЛ Скопје е лидер во вршењето на поштенски услуги реализирани преку електронска трговија – e-Commerce со препознатлив долгогодишен потенцијал на искусни доставувачи за курирски услуги... повеќе за компанијата »

Активни огласи од ЕКО ЛОГИСТИК СЕРВИС:

Магационер

Поради зголемен обем на работа најголемата приватна пошта во Македонија Еко Логистик Сервис ДОО има потреба од лица за финансиско работење, благајничко работење и контрола на благајна.

Образование:

-Минимум средно

-Познавање на МС ОФИС ПАКЕТ

-Минимум 1 годишно искуство во работата.

Личен профил:

-Потребно е професионално и посветено работење

-Самоиницијативна и одговрона личност

-Комуникативна особа која е тимски играч и која е подготвена да учи и напредува

Доколку сакате да бидете дел од тимот на ЕЛС испратете го вашето CV на [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »