Административен асистент

 • Објавен пред 5 месеци
 • Семос ДОО Скопје
 • Активен до 17.11.2018
 • Позиција: Административен работник
 • Локација: Скопје

Административен асистент

 • Високо образование (економски науки, менаџмент, бизнис, правни науки, информатика);
 • поседува сертификат за познавање на англиски јазик (FCE, TOEFEL, IELSTS, ILEC или BULATS);
 • Познавање на работа со компјутери (MS Office, Outlook, Internet);
 • Организациски способности;
 • Возачка дозвола – Б категорија
 • Со или без работно искуство;

 

Одговорности и задачи:

 • Учество во импементација на софтверски проекти;
 • Следење на имплементацијата на проектите;
 • Комуникација и информирање на клиентите;
 • Средување на работна и проектна документација;

Сите заинтересирани кандидати кои ги исполнуваат горенаведените услови може да го испратат своето CV, најдоцна до 17 Ноември 2018 год., со назнака “Семос вработување“ на следната маил адреса: alex@semos.com.mk

КЛИКНИ