Продажба на суровини

  • Објавен пред една недела
  • Л.А. Хемија
  • Активен до 22.10.2021
  • Позиција: Инженер
  • Локација: Скопје

Друштво за промет на хемикалии Л.А. Хемија, Лоуфакис и АДИНГ Скопје има потреба од лице за промоција и продажба на адитиви и опрема во прехрамбена индустрија, суровини за производство на детергенти, индустриски средства за чистење и адитиви за производство на градежни лепила и малтери.

[најави се за да го видиш е-маилот]

- завршено високо образование ( предност Хемија, Технолошки и Економски)

- одлично познавање на Англиски јазик

- задолжително возачка дозвола Б категорија