Машински инженер

За компанијата: Повеќе од 70 години градиме компанија која цени знаење, напорна работа и посветеност. Со седиште во Скопје, Северна Македонија прераснавме во компанија која има светска мрежа на задоволни клиенти и клиенти... повеќе за компанијата »

Компанијата Раде Кончар - Контактори и релеи - Скопје има потреба од 1 машински инженер за работа во отсек: Производство и одржување на алати за работно место конструктор на алати.

 Кандидатот треба да поседува:

  • Работно искуство или без;
  • Солидно познавање на обработка со пластична деформација;
  • Одлично познавање на техничко цртање и нацртна геометрија;
  • Одлично познавање на AutoCad;
  • Познавање на Solidworks (посебно модулот Sheet Metal);
  • Желба за напредување и тимска работа;
  • Комуникативност. 

Почетна плата по договор.

Работниот процес се извршува во една работна смена, од 07:30 - 15:30 часот, од понеделник до петок.

 

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »