Деловен асистент

 • Објавен пред 3 недели
 • Блу Белл Складиште
 • Активен до 15.07.2024
 • Позиција: Административен работник
 • Локација: Скопје

БЛУ БЕЛ СКЛАДИШТЕ ДОО е логистички центар во Скопје, воедно и единствениот контејнерски терминал во границите на Р.С. Македонија. Блу Бел располага со површина од 41.332 м2, железничка пруга од 799 метри и капацитет за сместување на 915 TEU контејнери.

Во моментов отворена е следната работна позиција за вработување на определено време:

Деловен асистент

Опис на работни задачи:

 • Водење на административни процедури поврзани со човечките ресурси
 • Подготовка и архивирање на документи за деловна коресподенција
 • Набавка на канцелариски материјали и други средства за работа
 • Логистичка и административна поддршка во исполнувањата на секторските барања и на работата на одговорните лица
 • Прием и проследување на документи
 • Следење и примена на процедури за канцелариско и архивско работење
 • Подготовка на евиденции и заклучоци за работењето, како и презентирање на информациите пред одговорните лица
 • Вршење нарачки и проверка на усогласеност во спецификацијата на фактури
 • Прием на клиенти и организациска поддршка за остварување на деловни средби
 • Организација и архивирање на влезни и излезни фактури и активна координација со сметководството

Бараме:

 • Одлично познавање на англиски јазик
 • Работење во Microsoft Office
 • Претходно работно искуство на иста или слична позиција ќе се смета за предност.

Способности и професионални вештини:

 • Организираност, трпеливост, аналитичност и систематичност во работењето
 • Самоиницијативност и проактивност
 • Деловна доверливост и професионалност
 • Одлични комуникациски вештини
 • Способност за тимска работа
 • Почитување и примена на пропишаните процедури  и  интерни  акти;
 • Подготвеност за работа во динамична работна атмосфера.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »