Платена пракса во пикаса

За компанијата: ПАВ МОТИВИ преку иновативни и сеопфатни услуги, Ви овозможува креирање на успешни работни односи, без оглед дали се работи за постојани или привремени работни позиции. Ние вистински ја разбираме важноста... повеќе за компанијата »

Пикаса Аналитикс како компанија специјализирана во аналитика на медиумите, стратешки развој и следење на медиуми и канали за социјални медиуми на сите студенти на Економски, Правен факултет и Социологија, им овозможува платена пракса"

Ти си:

  •  Млад, амбициозен студент на новинарство, маркетинг, е-бизнис, политикологија и социологија, што сака да истражува, анализира и учи нови работи,
  • Спремен да биде дел од тим и корпоративна култура.

Секојдневието ќе ти биде исполнето со:

  • Изготвување на медиумски анализи за реални клиенти,
  • Полнење на базата на податоци на нашата онлајн платформа,
  • Учење на нови аналитички алатки.

Услови во кои ќе функционираш:

  • Здрава работна средина,
  • Твое биро и лап топ,
  • Менторство од врвни луѓе во својата област, аналитичари, маркетинг менаџери и IT специјалисти,
  • Платена пракса која може да трае од еден до три месеци.

Сите амбициозни и заинтересирани студенти кои имаат интерес во полето на науката за политиката, новинарство, PR и медиумската аналитика можат да земат учество и да аплицираат на копчето подолу или на  [најави се за да го видиш е-маилот]  со наслов "Пракса Аналитикс"


Можност за вработување по завршувањето на праксата и покажаниот интерес. Пријави се веднаш и кажи ни во една реченица зошто баш ти си вистинскиот тип за нас.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »