Помошници во продавница

 • Објавен пред 12 месеци
 • ЕСИ
 • Активен до 08.12.2017
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Aгенцијата ЕСИ во соработка со свој реномиран клиент објавува оглас за вработување на територија во Скопје:

 

Помошници во продавница

 

ЗАДАЧИ:

 • Помош на каса, односно пакување на производи во кеси и собирање на колички за пазарување

 

БАРАМЕ:

 • Минимум завршено средно образование
 • Професионален однос кон работата
 • Со и без работно искуство

 

НУДИМЕ:

 • Вработување на определено време од 15.12.2017 до 06.01.2018
 • Работно време од 10:00 - 21:00 часот организирано во две смени
 • Дневница во вредност од 700 денари за 7 работни часови

 

Своите биографии испратeте ги на rabota@esi.mk и наведете ја позицијата за која аплицирате и реонот или аплицирајте директно на www.esi.mk.

ЕСИ (Employment Services International)

ул. Костурски херои 62/1,1000 Скопје

T: +389 2 3246-899, Ф: +389 2 3246-897

 rabota@esi.mk, www.esi.mk 

КЛИКНИ