Арт Принт: Организатор/Администратор

Арт Принт Студио, има потреба да вработи: ОРГАНИЗАТОР - АДМИНИСТРАТОР во печатница 
 

Опис на работата и работните задачи:

Арт Принт Студио има потреба од организатор-администратор во печатница со оффсет и плотер активности со искуство или без искуство.
 

За таа цел потребно е лицето да поседува:

 • Особен интерес за работа со луѓе и нивно доусовршување
 • Лична и професионална ефективност
 • Прецизност и ажурност во работата
 • Подготвеност за работа во тим, во производствен погон
 • Подготвеност да ја прифати фирмата како своја
   

Лицето ќе ги има следнива задачи:

 • Да организира и контролира дизајнерски, препрес, печатење, постпрес и испорака.
 • Организација на работен ден во печатница во координација со Продажен сектор
 • Префрлање на вработените од еден во друг сектор заради промена на план и итност на испорака
 • Влегување во работните задачи да помогне побрзо да се завршат
 • Изработка на налози
 • Предавање на налози
 • Следење на налози
 • Следење на текот и процесите на работниот налог и временска и контрола на продукт по договорен примерок
 • Следење на испораката на продуктите
 • Информирање клиенти за текот на работите и кога ќе ги добијат продуктите
 • Комуникација со сервисери за машините
 • Контрола на состојба на машински парк со одговорни лица
 • Контрола на минимум залиха на лагер
 • Одржување и контрола на човечките ресурси
   

Преку превземање информации и координација со Продажниот сектор, ќе го испланира денот на сите вработени во печатница.
 

Почетна плата: 20.000 денари.

После воспоставување, усогласување и координација на целиот систем, платата континуирано ќе расте, ќе се склучи долгогодишен договор и ќе се овозможи простор за купување акции.

Вашето CV пратете го на емаил: artprintstudio@gmail.com, со задолжителна назнака „ОРГАНИЗАТОР”.

Општи правила за аплицирање: Именување на документ за аплицирање - CV (име и презиме на апликантот).

Назнака на позиција за која се аплицира.

КЛИКНИ