МАГАЦИОНЕР

 • Објавен пред 10 месеци
 • HELIOS Македонија
 • Активен до 14.03.2018
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Поради зголемување на обемот на работа, компанијата ХЕЛИОС МАКЕДОНИЈА има потреба од нов  соработник на следната работна позиција :

 

МАГАЦИОНЕР

 

Задачи и одговорности:.

 • Прием на роба и подредување на истата во магацинот,
 • Следење на состојба на роба во магацин (рокови на употреба, декларирање на робата и др.),
 • Припрема  на роба за клиенти.

 

Потребни квалификации:

 • Средна стручна спрема – ССС,
 • Управување со електричен и моторен  виљушкар,
 • Физичка способност за ракување  со стоката,
 • Познавање на основен Microsоft Office пакет (Word, Excel, PowerPoint, Outlook),
 • Возачка дозвола „Б“ категорија - активен возач.

 

Личен профил:

 • Одговорна и лојална личност,
 • Самоиницијативност при извршување на работните задачи,
 • Способност за индивидуална и тимска работа.

 

Доколку сметате дека ги исполнувате наведените услови, Ве молиме да ја доставите   вашата професионална биографија – CV - на e-mail адреса hr@heliosmk.com, најдоцна до 13.03.2018 Изборот на кандидатите ќе се изврши во рок од 15 дена, по истекот на рокот за пријавување. Избраните кандидати ќе треба да достават и потврда за неосудуваност.

КЛИКНИ