Електро инженер

За компанијата: БМГ Елецтрицал Енгинееринг е приватна компанија регистрирана во 2017 година како специјализирана компанија која работи во енергетскиот сектор. Главниот фокус на претпријатието е проектирање и склопување на нисконапонски дистрибутивни ормани, моторнo командни центри како и среднонапонски постројки повеќе за компанијата »
  • Објавен пред 3 недели
  • BMG Electrical Engineering
  • Активен до 08.04.2021
  • Позиција: Инженер
  • Локација: Скопје

BMG Electrical Engineering вработува - Електроинженер 

  • високо образование
  • познавање на autocad и eplan ќе се смета како предност
  • комуникациски способности за водење на тим
  • возачка дозвола 

Сите заинтересирани може да не контактираат на следниот телефонски број: 071 344 772 или да испратат CV на [email protected]