РАБОТНИК ВО ТУРИСТИЧКА АГЕНЦИЈА

 • Објавен пред 4 месеци
 • МОНД ТРАВЕЛ
 • Активен до 04.06.2019
 • Позиција: Административен работник
 • Локација: Гостивар

Туристичка агенција Монд има потреба од туристички работник на работно место во агенцијата во Гостивар.

Кандидатот треба да има познавање на:

- Албански,Турски
- Работа со компјутери (Microsoft Office)
- Да е комуникативен

Потребно искуство:  

 • Продажба на хотели, 
 • Припрема на пакет аранжмани,
 • Организирање на групи,
 • Работа на резервациони системи за хотели,
 • Интернет маркетинг (facebook instagram).

Ке имаат предност следните кандидати

 • Добри комуникациски и преговарачки вештини,
 • Самоиницијатива,
 • Тимска работа, 
 • Предходно Работно Искуство во туристичка агенција,
 • Познавање на Microsoft Office, Intenet , Corel Draw,
 • Поседување на IATA диплома. 

 

Сите заинтересирани кандидати треба да испратат CV на нашата мејл адреса mondtravel@t.mk најдоцна до 30.06.2019 година.

Врз база на Вашето CV, ќе бидете повикани на разговор во агенцијата.

КЛИКНИ