Асистент за продажба Paolo Bocelli Тетово

  • Објавен пред 5 месеци
  • Moda Group
  • Активен до 09.04.2019
  • Позиција: Текстилна индустрија
  • Локација: Тетово

(преземи го огласот како слика)

- Paolo Bocelli во 📍Палма Мал ~Тетово за потребите на својот продажен салон објавува ОГЛАС за вработување на асистенти за продажба.

Потребни квалификации:

- Од 18- 35 години
- Минимум средно образование
- Изовонредни комуникациски вештини 
- Способност за работа во тим 
- Солидно познавање на работа со компјутер -MS Office 
-Поседување на вештини за продажба 
- Претходно искуство во продажба ќе се смета како предност

Заинтересираните кандидати можат да ја доставаат својата кратка биографија со фотографија, на следната емаил адреса:

career.paolobocelli@gmail.com


-Saloni Paolo Bocelli – në Pallma Mall shpall konkurs për punësim për poziten- Asistente ne shitje
Kualifitkimet e nevojshme:
- Mosha 18-35 vjec
- Te ket perufunduar arsimin e mesem
- Aftesi te mira komunikimi
- Proaktive ne pune me ekip
- Njohuri te mira te punes me kompjuter - MS Office
- Eksperienc dhe aftesi per shitje ( Eksperiencat e me parshme llogariten si perparsi)
 

Te gjithë kandidatet e interesuar mund te dërgojne CV-in e tyre me fotografi në e-mail adresën:

career.paolobocelli@gmail.com

КЛИКНИ