општ работник во дистрибуција

 • Објавен пред 2 недели
 • ЕСИ
 • Активен до 04.08.2020
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Агенцијата ЕСИ за потребите на компанија која се занимава со трговија со опрема за комунална хигиена, рециклирање на отпад и транспорт, објавува оглас за:

ОПШТ РАБОТНИК ВО ДИСТРИБУЦИЈА

 

 

Опис на работни задачи:

 • Дистрибуција на стоки;
 • Собирање и транспорт на отпад од пакување;

Бараме:

 • Завршено средно образование;
 • Претходно работно искуство на иста или слична позиција;
 • Задолжително поседување на возачка дозвола Б категорија-активен возач;

Наша понуда

 • Работно време од 08:00 до 16:00;
 • Обука во траење од 10 дена обезбедена од страна на работодавачот;
 • Вработување на неопределено време;

Своите биографии може да ги испратите на rabota@esi.mk, со задолжителна назнака за позицијата за која аплицирате.

Само кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените критериуми ќе бидат повикани на интервју.

Сите останати апликации ќе бидат третирани со максимална доверливост.

 

 

ЕСИ (Employment Services International)

ул. Костурски херои 62/1,1000 Скопје
T: +389 2 3246-899, Ф: +389 2 3246-897
 rabota@esi.mk, www.esi.mk

 

 

КЛИКНИ