КОНТРОЛОР НА ИГРИ НА СРЕЌА ЗА УПЛАТНО МЕСТО ВО ШТИП

За компанијата: GOLD Slot Club ви нуди најголем број на џек-пот добивки со најбрзо полнење. Ги содржат најновите типови апарати на Merkur, IGT, EGT, Casino Tehnology, Aristocrat, Novomatic и Apex, а во нив ќе ги најдете... повеќе за компанијата »

Потребни Квалификации

*Завршено ССС или ВСС

*Познавање на работа со компјутер(основно ниво)

*со или без работно искуство

Работни Обврски

*Ги спроведува и контролира игрите на среќа во казино

*Ги информира играчите за игрите на среќа во клубот

*Припрема и послужување на играчите со пијалок

*Се грижи за уредно поставен инвентар и хигиена во објектот

*Врши исплата на клиенти

*Административни работи  со потребна документација

*Одговорно финансико работење со промет и исплата на добивки

Компетенции
1. Комуникација
Се одликува со стрпливост, способност за добро просудување и учтивост во сите облици на интеракција;
Ги пренесува идеите, забелешките и информациите во усна или писмена форма.
Подготвен е за активно слушање на сите соговорници, односно им посветува внимание на клиентите.
2. Професионален развој и интегритет

Се надоградува постојано во своето знаење и познавање на работата 

4. Тимска работа
Способност за работа во тимови и групи, соработка со членовите на тимот и придонесува во работата со активно учество со цел постигнување на заедничките цели.
5. Лична ефективност и насоченост кон резултати
Доследно постигнување на резулатати на високо ниво и континуирано подобрување на перформансите во реализација на задачите и обврските.
7. Планирање и организирање
Способност за планирање, организирање, координација и следење на активностите и работните задачи за себе и членовите на тимот.

Голд Слот Клуб ви нуди :

*Одлични услови за работа

*Позитивна работна средина 

*Конкурентна плата со сите додатоци на плата

*Можности за унапредување 

*Обуки и работилници

*Бонуси

*Пакет услуги во повеќе фирми - наши деловни соработници и плаќање на рати 

*Организирани дружења со колегите 

*Организирани забави 

*Награди за најдобрите вработени

*20дена годишен одмор

 

Станете дел од Голд Слот 77 и бидете дел од нашето големо семејство на задоволни 300 задоволни вработени.

 

 

Заинтересираните кандидати потребно е да достават CV на следната Е-маил адреса :  [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »